×
automobilat, Korrik 2011
Në vitin 2011 numri total i makinave të shitura në Rusi pritet të arrijë
Automobili, i cili me një të shtypur butoni shndërrohet në aeroplan, është paraqitur në konferencën “Technology Entertainment Design” në Edinburg.
aeroplanët, automobilat, transformer
Uzina ruse e prodhimit të automobilave “AvtoVAZ” («АвтоВАЗ») kremton 45-vjetorine vet. Ditëlindje
Automobili “Hyundai Solaris” vendosi një rekord absolut shitje në tregun rus të automobilave. Në muajin qershor u shitën më shumë se 10.800 automjete të këtij modeli.
Siç njoftoi Ministri i Industrisë dhe Tregtisë të Federatës Ruse Viktor Hristenko, dikasteri
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
22
23
24
26
27
28
29
30
31