×
Greqia, 17 qershor 2013
Qeveria greke po transferon në dy kanale televizive sinjalin e organizatës së re të radios dhe televizionit NERIT, e cila duhet të zëvendësojë Radiotelevizionin e mbyllur shtetëror të Greqisë ERT.
Udhëheqësit e partive greke, të cilat janë pjesë e koalicionit qeveritar, dit
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
4
5
8
9
10
11
12
13
14
15
16
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30