×
Greqia, 8 mars 2013
Ministri i Jashtëm grek Dimitris Avramopulos njoftoi sot për hapjen në vend të përfaqësisë tregtare të Republikës së Kosovës, pavarësia e së cilës nuk është njohur nga pala greke.
Për shkak të një greve 24-orëshe të punonjësve të Ministrisë së Kulturës së Greqisë u pezulluan gërmimet arkeologjike dhe puna në muze.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
23
24
25
26
27
29
30
31