×
Greqia, Shkurt 2013
Një kriminel shumë i rrezikshëm, i dënuar për rrëmbimin e një pronari anije, u përpoq të marrë arratinë nga burgu i qytetit të Trikala me helikopter.
Në Greqi punonjësit e sektorit shtetëror dhe atij privat do të zhvillojnë
Shtetet e Bashkuara të Amerikës po bëjnë presion mbi Athinën p
Greqia, Shqipëria dhe Italia nënshkruan më 13 shkurt në Athinë marrë
Një helikopter ushtarak turk natën e të hënës duke u gdhirë e marta shkeli hapësirën ajrore të Greqisë. Helikopteri fluturoi mbi ishujt Imia, Farmakonisi, Agatonisi, Kalolimnos dhe iu afrua ishullit Kalymnos.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
14
15
16
17
19
21
22
23
24
26
27
28