×
Greqia, 17 tetor 2012
Ministri grek i Financave Yannis Stournaras dhe përfaqësuesit e treshes së kreditorëve
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
6
7
8
10
12
13
14
16
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30