×
Greqia, Mars 2012
Në Greqi 36.000 persona me rrugë mashtrimi kanë marrë ndihma në shuma të konsiderueshme, përfitime sociale apo pensione.
76.6% e mbajtësve të letrave me vlerë të Qeverisë greke kanë r
NIS serb - kompania simotër e “Gazprom neft” - planifikon të zgjerojë gjeografinë e
Greqia nuk ndodhet aspak në gjendje default-i. Për këtë thuhet në deklaratën e Shoqatës Ndërkombëtare të Shkëmbimeve të aktiveve dhe derivateve (International Swaps and Derivatives Association, ISDA).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31