×
Greqia, Mars 2010
  Rezultat kryesor i samitit pranveror të Bashkimit Europian u bë miratimi i mekanizmit të dh
  Sipas fjalëve të së përjavshmes gjermane "Der Spiegel" BE hartoi "mesazhin e vet pastoral".
Problemi grek akoma nuk po gjen zgjidhje megjithëse, padyshim, që në samitin e 25 marsit që do të zhvillohet në Bruksel, variantet e ndihmës për këtë vend do të bëhen publike.
  Në negociatat në Paris Dimitri Medevediev dhe Nikola Sarkozi midis shumë temave të tjera diskutuan edhe ecurinë e përgatitjes së samitit të "G-20" dhe "G-8".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
1
2
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
25
27
28
30
31