×
Armenia, 2012
Autoritetet turke të enjten në mëngjes ulën në aeroportin Erzurum në
Avioni armen që transportonte ndihma humanitare për Sirinë fluturoi sot nga qyteti turk Erzurum për në atë sirian Aleppo.
Autoritetet turke detyruan të ulej në aeroportin e qytetit Erzurum një avion, i cili fluturonte nga Armenia për në qytetin sirian Aleppo. Sipas njoftimeve të autoriteteve turke, po zhvillohet inspektimi i avionit, i cili, siç thuhet me siguri, transporton ndihma humanitare.
Në faqen zyrtare të Internetit të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Hungarisë ishte publikuar një deklaratë zyrtare lidhur me faktin se autoritetet hungareze e konsiderojnë të papranueshëm vendimin për faljen e Ramil Safarov.
Konflikti i armatosur në Siri po detyron mijëra njerëz të largohen nga vendi. Menjëherë pas qytetarëve të huaj Sirinë po e lënë bashkësi të tëra etnike. Armenët sirianë po kthehen gjithnjë e më aktivisht në atdheun e tyre historik ose emigrojnë tek të afërmit e vet të vendosur në Perëndim.
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Armenisë ka përfunduar numërimin paraprak të votave n
Pesë parti hyjnë në Asamblenë Kombëtare të Armenisë pas pë
Midis Parisit dhe Ankarasë shpërtheu një skandal i ri në prag të diskutimit më 23 janar në Senatin e Francës të projektligjit që kriminalizon mohimin e gjenocidit armen nga turqit në vitin 1915.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31