×
Armenia, Dhjetor 2009
Klerikët e kishës greke dhe armene u rrahën gjatë pastrimit në tempullin e Lindjes së Krishtit në Bethlehem. Nga pala greke u dëmtuan 5 murgj. Ndërsa për dëmtimet e palës armene nuk ka informacion.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31