×
rekord, 9 gusht 2011
Ekipi përfaqësues i Rusisë fitoi 17 medalje ari, 8 medalje argjendi dhe 8 bronzi në Kampionatin Botëror të Notit me lopatëza (flippers), i cili po zhvillohet në Hungari, duke zënë vendin e parë në kualifikimin e përgjithshëm ekipor.
Kampionati botëror, rekord, Hungari, not me lopatëza
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31