×
inovacione, 2012
Rusia shpreson se Lojrat e XXII-ta Olimpike Dimërore në Soçi në vitin 2014 do të hyjnë në histori si më inovativet, duke vendosur standarte të reja të zhvillimit të turneve më të mëdha ndërkombëtare.
Ekipi i animatorëve rusë po realizon me sukses një projekt për krijimin e një mjedisi për fëmijë dhe adoleshentë, me imazhe pozitiv të shpikësve.
Krerët e Ministrive të Jashtme dhe ministrat e tregtisë të vendeve të Bashkëpunimit Ekonomik Euroaziatik (Asia-Pacific Economic Cooperation, APEC) miratuan sot një deklaratë të përbashkët, duke përfunduar përgatitjen e organizimit të samitit në Vladivostok.
Rusia është e gatshme për të pritur me dinjitet pjesëmarrësit e Samitit të Organizatës së Bashkëpunim Ekonomik të Azi-Paqësorit (APEC), i cili do të mbahet në Vladivostok më 8-9 shtator.
Rusia shprehet e gatshme për të ofruar një risi revolucionare në fushën e transferimit të teknologjive. Kjo nismë do të parashtrohet më hollësisht në Samitin e Organizatës së Bashkëpunimit Ekonomik të Rajonit të Azi-Paqësorit (Asia-Pacific Economic Cooperation, APEC) në Vladivostok.
Në uzinën e ndërtimit të anijeve të Balltikut "Jantar" në Kaliningrad sot do të fillojë puna për ndërtimin e akullthyeses së parë unikale në Rusi në bazë të një projekti krejtësisht inovativ.
Për pesë vjet, kur në vitin 2007 në Rusi nisën të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31