×
inovacione, 2011
Fluksi i investimeve të huaja direkte në Rusi është rritur në mënyrë të ndjeshme.
Në një të ardhme të afërt Rusia do të vërë në zbatim projektin inovativ pilot në sferën e energjetikës alternative.
Në Universitetin Teknik të Moskës “Bauman” (MGTU) u zhvillua forumi kushtuar risive në sferën e teknologjive robotike dhe sipërmarrjes teknologjike të të rinjve.
Më tepër se 200 kërkesa për pjesëmarrje në cluster
Në Qendrën e inovacioneve “Skolkovo”, e cila ndodhet në periferitë e Moskës, po zhvillohet mjaft aktivisht cluster i teknologjive biomjekësore.
Në Omsk (Siberi Perëndimore) u hap Ekspozita Ndërkombëtare e pajisjeve të teknologjive të larta dhe armëve. Prodhimet e veta i kanë paraqitur në të më tepër se 120 kompani ruse dhe të huaja.
Zgjidhja e shumë detyrave tejet të rëndësishme në Rusi është e pamundur pa përmirësimin e klimës së investimeve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30