×
investime, 21 janar 2013
Ambasadori i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Republikës së Malit të
Themeluesi i “Microsoft”, Bill Gates, kryesoi një grup kompanish amerikane, të cilat do t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
10
12
13
14
15
16
18
19
20
25
26
27
28
29