×
investime, 20 shtator 2012
Në Forumin Ndërkombëtar të Investimeve të hapur sot në qytetin e Rusisë Soçi u paraqitën projekte të mëdha në sektorin e energjitikës dhe atë të transportit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30