×
investime, 5 mars 2012
Fitorja e Putinit në zgjedhjet presidenciale në Rusi premton stabilititet dhe gjallërim në tregjet financiare të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
3
4
6
7
8
9
10
11
12
14
15
17
18
19
20
22
24
25
26
27
28
29
30
31