×
investime, Mars 2012
Projekti i BRIKS (BRICS) për krijimin e Bankës vetiake për Zhvillim është plotësisht në kohë dhe i realizueshëm. Për këtë i deklaruan Radiokompanisë “Zëri i Rusisë” ekspertët në vigjilje të takimit në Nju Delhi (më 28-29 mars) të udhëheqësve të Brazilit, Rusisë, Indisë, Kinës dhe Afrikës së Jugut (vendet e BRICS).
Rusia duhet të ruajë pozitat e saj në nivel botëror në fushën e kozmosit dhe të forcojë vendin e saj në treshen e fuqive udhëheqëse kozmike.
Londra zuri vendin e parë në rejtingun e qyteteve më atraktive në botë për investime.
Në vitin 2011 investimet e huaja direkte në ekonominë ruse arritën në nivelin para krizës. Për këtë u fol në takimin e Kryeministrit Vladimir Putinit dhe President i zgjedhur i Rusisë me kreun e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik Elvira Nabiulina.
Fitorja e Putinit në zgjedhjet presidenciale në Rusi premton stabilititet dhe gjallërim në tregjet financiare të vendit.
Përkatësisht nivelit të PBB-së “ekonomia e Rusisë kapërceu tashm
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
3
4
6
7
8
9
10
11
12
14
15
17
18
19
20
22
24
25
26
27
28
29
30
31