×
investime, Korrik 2011
Shkalla e privatizimit në Rusi është në rritje e sipër. Shteti po përgatitet të tërhiqet plotësisht nga pjesëmarrja e vet në kapitalet e kompanive më të mëdha.
Vëllimi i investimeve direkte në ekonominë e Rusisë, sipas vlerësimeve paraprake t
Komisioni Qeveritar për Investimet e Huaja në Rusi miratoi blerjen nga koncerni “Total” t
Arabia Saudite i propozoi Rusisë krijimin e sipërmarrjes së përbashkët për eksportin e drithërave.
Zgjerimi i bashkëpunimit në sferën e gazit, hyrja e Rusisë në OBT, perspektivat e përfundimit të Traktatit mbi sigurinë evropiane - këto janë temat kryesore të samitit ruso-gjerman që do të zhvillohet në Hannover.
Sipërmarrësit rusë të IT (Information Technology) Juri Milner dhe Alisher Usmanov do t
Administrata e Presidentit Barack Obama ka ndërmend ti japë prodhueses më së madhe ruse
SHBA, investime, Severstal
Presidenti i Federatës Ruse u bëri thirrje organizatave myslimane të mbështesin procesin e kthimit në Kaukaz të përfaqësuesve të popujve me kombësi jokaukaziane.
Presidenti i Federatës Ruse bëri thirrje për forcimin e atraktivitetit investues të zonës ruse Primorie.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31