×
anulim

Verhovna Rada (parlamenti) e Ukrainës mori sot vendimin për njohjen si të shfuqizuara të ligjeve të miratuara me 16 janar në shkelje të rregulloreve, të cilat kufizojnë të drejtat dhe liritë kushtetuese të njeriut.

Për shkak të problemeve teknike që lindën u shty lëshimi i satelitit të parë indian me motor kriogjenik (cryogenic).

Fluturimet nga aeroporti ndërkombëtar i Kievit “Borispol” po shtyhen, disa prej tyre janë anuluar fare, njofton site i aeroportit.
Takimi i “gjashtëshes” për programin bërthamor të Iranit, i planifikuar për 16 janarin në Nju Jork nuk do të zhvillohet, njoftoi një burim diplomatik pranë OKB. Rreth shkakut të anulimit të takimit nuk ka njoftime.
Mbërritja në Moskë e Kreut të MPJ të Spanjës, e
Korea e Veriut i propozon SHBA-së përfundimin e Traktatin të paqes, sepse
Nga Franca u kthyen të gjithë turistët rusë, të cilët nuk mundën të fluturonin në kohë për në atdhe për shkak të motit të keq.
Turistët rusë pas pritjeve shumëorëshe në aeroportet e Europës
Kryeministri Vladimir Putin miratoi projektin ndërqeveritar të marrëveshjes me Osetinë e Jugut për udhëtimet e ndërsjellta pa viza të shtetasve të të dy vendeve. MPJ e Rusisë u ngarkua me detyrën e nënshkrimit të këtij dokumenti.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2018
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30