×
Franca, 17 qershor 2013
Salloni më i vjetër ndërkombëtar i teknikës së aviacionit dhe asaj kozmike në Le Bourget të Francës për të pesëdhjetën herë me radhë po hap qiellin e vet për mysafirët e huaj. Mbi risitë që do t’u demonstrohen shikuesve në këtë Sallon Radiokompanisë "Zëri i Rusisë" i treguan ekspertët.
Në këtë Sallon do të marrin pjesë më shumë se 3.000 kompani nga 44 vende. Midis tyre janë Rusia, Britania e Madhe, Gjermania, India, Italia, Kina, SHBA-ja, Ukraina dhe Franca. Ekspozitat më të mëdha do të prezantohen nga Franca (1040 organizata) dhe SHBA-ja (350 organizata).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
12
13
15
16
22
23
27
28
29
30