×
Franca, 22 maj 2013
Aktivistet e lëvizjes skandaloze “FEMEN” zhvilluan një aksion pranë altarit të Katedrales së Notre Dame, ku në prag në shënjë proteste kundër legalizimit të martesave midis të njëjtit seks kreu vetëvrasje shkrimtari dhe eseisti i njohur Dominique Venner.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
4
5
10
11
12
15
16
18
19
20
23
25
26
30
31