×
Franca, 1 mars 2013
Në Francë i falën jetën elefantëve të Brigitte Bardot. Më parë aktorja doli në mbrojtje të dy kafshëve nga kopshti zoologjik i Lionit dhe gjykata pezulloi vendimin për eutanazinë e tyre.
Gjatë vizitës së tij 2-ditore në Moskë Presidenti i Francës, Francois Hollande, u takua me përfaqësuesit e komunitetit të biznesit francez.
Në datat 27-28 shkurt Presidenti i Republikës Franceze, François Hollande, ka qenë në Moskën me një vizitë zyrtare me ftesë të Presidentit Vladimir Putin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
4
6
9
10
13
15
16
17
20
21
23
24
26
27
30
31