×
Franca, 21 shtator 2012
Pranë trupit të njeriut u gjet një shishe me terpentinë. Për këtë njoftojnë mediat lokale.
Misionet diplomatike të Francës dhe SHBA-ve do të mbyllen sot në më shumë se 20 vende arabe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
5
7
8
9
12
13
14
15
16
22
23
24
25
26
27
28
29
30