×
papunësia, 2011
Kryeministri rus Vladimir Putin quan si një nga rezultatet më të rëndësishme ekonomike të vitit në përfundim për vendin konsolidimin e tendencës për rritje të qëndrueshme.
“Në çdo vend tjetër do të jetë më mirë se
Numri i të papunëve të regjistruar zyrtarisht në Rusi ka rënë me 1% për dy javë dhe përbën aktualisht 1 milion e 216 veta, njofton Ministria e Shëndetësisë dhe Zhvillimit Social të Federatës Ruse.
Papunësia zyrtare në Federatën Ruse ndodhet aktualisht në nivelin e parakrizës, njoftoi sot Ministrja e Shëndetësisë dhe Zhvillimit Social të Rusisë Tatiana Golikova. Sipas fjalëve të saj, ajo tani përbën 1,6 milionë veta.
Deri në vitin 2020 jo më pak se gjysma e banorëve të Rusisë duhet të merren me biznes, ky është qëllim strategjik i zhvillimit të vendit, përmendi Presidenti Dimitri Medvediev.
Në luftën kundër papunësisë ka ardhur koha të kalohet nga masat antikrizë në veprimet sistematike, deklaroi Presidenti i Federatës Ruse në mbledhjen për çështjet e punësimit.
Dimitri Medevdiev do të zhvillojë një mbledhje speciale në lidhje me problemet e papunë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31