×
aksident, 9 maj 2013
Ambientalistët po u bien kambanave të alarmin lidhur me pasojat e mundshme negative të aksidentit që ndodhi me trenin e ngarkuar me nënprodukte nafte në qarkun e Rostovit.
Numri i viktimave, si rezultat i daljes nga shinat të cisternave dhe më pas të marrjes
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
3
4
5
6
8
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
29
30
31