×
aksident, Janar 2012
Katastrofa që ndodhi me anijen turistike “Costa Concordia”, e cila u përplas me shk
Për eliminimin e pasojave të aksidentit me anijen e madhe turistike “Costa Concordia” do të duhen nga 7 deri në 10 muaj, njoftuan ekspertët. Rreth dy muaj kohë do të marrin të gjitha vlerësimet e domosdoshme teknike.
Autoritetet italiane kanë frikë se anija turistike gjysëm e fundosur “Costa Concordia”, si rezultat i detit shumë të trazuar, mund të shkojë plotësisht nën ujë. Përveç kësaj, shprehen supozime se anija mund të ndahet përgjysmë
Valentina Capuano, mbesa e gruas e cila arriti të mbijetojë gjatë tragjedisë me anijen &ldquo
Deri në 7 persona është rritur numri i viktimave të aksidentit tragjik që ndodhi
Qytetarët e parë rusë, të cilët ishin në “Costa Concordia
Sipas vlerësimeve të ekspertëve rusë, stacioni ndërplanetar “Phobos-Grunt” do
Fragmentet e “Phobos-Grunt” do të bien në Tokë në periudhën midis 14 dhe 16 janarit.
Në pjesën lindore të Letonisë të hënën, pë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
14
15
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29