×
Këshilli i Sigurimit i OKB-së, 28 gusht 2013

Diplomatët rusë dhe kinezë u larguan nga salla e mbledhjes së Këshillit të Sigurimit të OKB-së në Nju Jork, në të cilin po diskutohej projekt-rezoluta e Britanisë së Madhe, e cila propozon përdorimin e forcës ushtarake kundër Sirisë, njoftojnë mediat sot.

Në Nju Jork filloi mbledhja me dyer të mbyllura e anëtarëve të përhershëm të Këshillit të Sigurimit të OKB-së (Rusia, Britania e Madhe, Kina, SHBA-ja dhe Franca) mbi situatën në Siri.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
31