×
Këshilli i Sigurimit i OKB-së, Mars 2013
Të premten Kryeministri japonez, Shinzo Abe, përshëndeti miratimin e rezolutës së
Të premten Pheniani deklaroi për heqjen dorë nga respektimi i të gjitha marrëveshjeve të arritura me Korenë e Jugut për mossulmimin e ndërsjelltë, njoftoi Agjencia Qendrore Telegrafike e Koresë së Jugut.
Sanksionet e reja kundër Koresë së Veriut do të aplikohen për shkak të provës bërthamore të realizuar në dhjetor nga Pheniani.
Rusia do të mbështesë projekt-rezolutën e Këshillit të Sigurimit të OKB-së me sanksionet kundër Koresë së Veriut, të paraqitur nga ana e SHBA-së. Kjo është deklaruar nga Përfaqësuesi i Përhershëm rus në OKB Vitali Çurkin.
Masat kufizuese ndaj Koresë së Veriut, që po shqyrtohen nga Këshilli i Sigurimit i
Duke filluar që nga dita e sotme dhe deri në fund të marsit Rusia do t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
4
5
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31