×
Këshilli i Sigurimit i OKB-së, 10 shkurt 2012
Siria mund dhe duhet t’i zgjidhë vetë problemet e veta pa presion nga jashtë. Këshilli i Sigurimit i OKB-së nuk duhet të marrë kurrsesi anën e një prej palëve të konfliktit në Siri.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
3
4
5
7
8
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29