×
Këshilli i Sigurimit i OKB-së, Gusht 2011
Zëvendësministri i Jashtëm i Rusisë Mihaill Bogdanov i dorëzoi në Damask Udhëheqësit të Sirisë Bashar Al-Assad një mesazh të Presidentit Dimitri Medvediev. Diplomati rus vizitoi kryeqytetin e Sirisë si përfaqësues pesonal i tij.
Ngjarjet në Libi janë bërë tashmë temë debatesh fort të nxehta në gjirin e shoqërisë ruse. Dhe duhet thënë, se këto diskutime po zhvillohen jo vetëm në nivel të MPJ dhe strukturave të tjera shtetërore.
Ngjarjet në Libi treguan fare qartë se NATO i ka atribuar tashmë vetes të drejt
Operacionet ushtarake dhe policore në Siri u ndaluan. Për këtë deklaroi Pë
Presidenti Dimitri Medvediev nënshkroi dekretin mbi zbatimin nga Rusia të Rezolutës së K
Ekspertët e OKB-së po përgatisin një raport të ri për gjendjen në Siri. Ai do të paraqitet në konsultimet me dyer të mbyllura të Këshillit të Sigurimit të OKB-së që do të zhvillohen javën e ardhshme.
Kryetari i Komitetit të Dumës Shtetërore të Rusisë për ç
Vendimet e mundshme të Këshillit të Sigurimit të OKB-së për Sirin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
20
21
22
24
25
26
27
28
31