×
terrorist, 24 prill 2013
Qytetarë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Francës dhe Turqisë
Xhohar Carnaev pranoi përfshirjen e tij në shpërthimet e 15 prillit, si pasojë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
27
28
29