×
terrorist, 19 prill 2013
Në trupin e Tamerllan Carnaev, të vrarë gjatë shkëmbimit të zjarrit me policinë, ishte mbërthyer një mekanizëm shpërthyes, njofton ditën e premte Kanali televiziv amerikan CNN. Në duar Tamerllan Carnaev mbante detonatorin.
Vëllezërit Carnaev, të cilët janë të dyshuar nga policia amerikane
Të dyshuarit për kryerjen e sulmit terrorist në Boston, me sa duket, janë vëllezërit Xhohar Carnaev dhe Tamerllan Carnaev nga Çeçenia, njofton policia lokale.
Disa shpërthime ndodhën në shtëpinë, të cilën policia e Bostonit (USA) e rrethoi në kërkim të terroristit të dyshuar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
27
28
29