×
aeroplanët, 10 qershor 2013
Një avion i kompanisë ajrore indoneziane Merpati Nusantara Airlines kreu të hënën një ulje emergjente në aeroportin e Kupang dhe gjatë kësaj u nda në dy pjesë. Si rezultat i këtij incidenti u lëndua një person.
Militantët e lëvizjes "Taleban" organizuan një sulm në zonën pranë aeroportit kryesor ndërkombëtar të Kabulit. Të gjitha fluturimet u anuluan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
5
8
9
13
15
16
18
21
22
23
26
29
30