×
aeroplanët, 7 qershor 2013
Avioni i kompanisë ajrore "Vollga-Dnepr" me 9 anëtarë të ekuipazhit dhe 38 ton ngarkesë në bord po kryente fluturimin nga qyteti i Uljanovskut për në Juzhno-Sahalinsk.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
5
8
9
13
15
16
18
21
22
23
26
29
30