×
aeroplanët, Mars 2013
Aktivistët sirianë të të drejtave të njeriut konfirmuan se militantët e
Rusia dhe Afrika e Jugut planifikojnë të fillojnë prodhimin e përbashkët të helikopterëve “Ansat” si dhe po negociojnë për furnizimin e Afrikës së Jugut me avionë pasagjerësh "MS-21" (russ.
Kompania “Boeing” realizoi me sukses fluturimin e parë provë, nga dy të planifikuar gjithsej, të avionit “Boeing 787 Dreamliner” me sistemin e përsosur të baterive. Siç pritet, së shpejti avioni do të kthehet përsëri në shfrytëzimin komercial.
Koncerni “Airbus” nënshkroi sot kontratën më të madhe në historinë e vet për furnizimin e 234 avionëve "A320".
Përfaqësuesit e kompanisë Boeing shprehën bindjen se avionët e pasagjer
Agjencia federale e aviacionit civil të SHBA-së miratoi planin e korporatës së prodhimit t
Korporata e Bashkuar e Prodhimit të Aeroplanëve e Rusisë ia hyri punës për konstruktimin e aeroplanit të fluturimeve në distanca të largëta me korpus të gjerë për pasagjerë, njoftojnë mediat ruse. Ky është projekti i parë kaq ambicioz që nga koha e ekzistencës së Bashkimit Sovjetik (BRSS).
Kompania ajrore "Ural Airlines" do të mbështesë aplikimin e Ekaterinburgut për pritjen e ekspozitës ndërkombëtare Expo 2020.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
6
8
9
10
12
14
16
17
19
20
21
22
23
24
25
30
31