×
aeroplanët, 28 janar 2013
Dy personat e ndodhur në bordin e avionit të rrëzuar në lumin Hudson, u shpëtuan dhe u dërguan në spital.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
5
6
7
8
10
12
13
15
19
20
26
27
30
31