×
aeroplanët, 9 maj 2012
Udhëheqjet e Ministrisë së Industrisë dhe Tregtisë, Kompanisë së Bashkuar t
Operacioni në terren për kërkimin e avionit “Superjet-100”, i cili humbi sot
Përdoruesi i Twitter aremookephy , në profilin e të cilit figuron emri Kristina Kurzhukova, konfirmon se ndodhet në bordin e avionit të humbur në Indonezi dhe se me të gjithçka është në rregull, përveç problemeve të vogla me komunikimin.
Kërkimi i aeroplanit rus “Superjet-100”, i cili u zhduk pa lënë gjurmë në Indonezi, vështirësohet së tepërmi nga errësira dhe shiu i rrëmbyer, njoftojnë mediat lokale.
Aeroplani rus “Superjet-100”, i cili u zhduk nga ekranët e radarëve pas fluturimit
Aeroplani “Superjet-100”, i cili po kryente fluturimin demonstrativ në Xhakartë, u zhduk nga ekranë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
4
5
6
7
8
12
13
19
20
23
26
27
29
30