×
aeroplanët, 30 gusht 2011
Në Lituani u përplasën 2 avionë ushtarakë francez dhe lituanez. Incidenti ndodhi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
5
6
7
9
13
14
20
21
24
27
28
31