×
rritja, 2009
Prodhimi  industial në Rusi për këto 9 muajt e fundit u rrit me 20 %. Të dhëna të tilla në eterin e radiostacionit "Eho e Moskës" i përmendi ish këshilltari i presidentit, ekonomisti Andrei Illarionov.
Faza aktiva e krizës ekonomike në Rusi tashmë u kapërcye dhe "duket filluar që nga gjysma e dytë e vitit 2010 do të fillojë të rivendoset rritja ekonomike".
Qendra ruse e analizës makroekonomike dhe parashikimit afatshkurtër publikoi pognozimin sipas të cilit, n
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2009
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31