×
vizat, Mars 2013
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin ka mbetur i kënaqur me përgatitjet e Universiadës së vitit 2013 në Kazan - ndërtimi grandioz po avancon me ritme shumë të shpejta. Ai deklaroi se Rusia ka ndërmend të aplikojë hyrjen pa viza për sportistët që do të përfshihen në aktivitetet sportive deri në vitin 2018 në vend.
Marrëveshja e re për thjeshtësimin e regjimit të vizave midis Rusisë dhe Bashkimit Europian do të lehtësojë dhënien e vizave me afat të shkurtër dhe të atyre me shumë hyrje.
Spanja është pro heqjes së plotë të vizave midis Rusisë dhe vendeve të Bashkimit Europian, pasi probleme nga "migrimi rus" në Europë nuk ka, u tha gazetarëve Ambasadori i Spanjës në Rusi, Jose Ignacio Carbajal Garate.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31