×
vizat, Gusht 2011
Pikësynim i rëndësishëm i përbashkët i Rusisë dhe BE është vendosja e regjimit pa viza midis tyre.
Banorëve të qarkut të Kaliningradit të Rusisë duhet tu akordohet e drejta për të shkuar në Poloni dhe në Lituani pa viza. Me një iniciativë të tillë doli Komisioni Evropian.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31