×
vizat, 3 qershor 2011
Rusia dhe BE po hapin kufinjtë e vet, shkruan gazeta “Коммерсант” (“Kommersant”) . Siç sqaroet, regjimi pa viza me BE do të jetë i mundur, por jo për të gjithë dhe jo kudo.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29