×
vizat, Mars 2011
Që nga 17 prilli Rusia dhe Turqia do të kalojnë tek regjimi pa viza gjatë udhëtimeve të ndërsjellta të qytetarëve të vet, njoftoi Kryeministi turk Tayyip Erdogan.
Të mërkurën Moska dhe Ankaraja shkëmbyen notat mbi hyrjen në fuqi të marrëveshjes së nënshkruar në maj të vitit të kaluar për udhëtimet e ndërsjellta të qytetarëve të dy vendeve.
Turqia shprehet e gatshme për anulimin e regjimit të vizave me Rusinë, deklaroi në
Në ditën e fundit të vizitës së punës Në
Për çështjen e heqjes së vizave Rusia është gati të shkoj
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31