×
arsimi, Gusht 2013

Mësuesit rusë do të mund t’i dërgojnë propozimet e tyre në mënyrë operative Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës përmes rrjetit të ri të brendshëm social për mësuesit.

Instituti i Filozofisë, Teologjisë dhe Historisë i Shën Thomait, i cili ka funksionuar në Moskë për më shumë se dy dekada, i themeluar nga Urdhëri i Jezuitëve është mbyllur, njoftohet në faqen e Internetit të institucionit më të madh katolik arsimor të Rusisë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31