×
Patriarku Kirill, Janar 2011
Natën në datës 6 duke gdhirë 7 janari të krishterët orthodhoksë të Rusisë kremtojnë festën e Lindjes së Krishtit.
Sot të krishterët orthodhoksë në Rusi presin natën e Krishtlindjeve dhe Pagëzimit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31