×
Patriarku Kirill, Maj 2010
Patriarku i Moskës dhe Gjithë Rusisë Kirill do të niset më 28 maj me një vizitë 10 ditore në Veri-Perëndim të Rusisë. Ai do të vizitojë Shën Peterburgun, Karelian, Smolenskun, Vjazmin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31