×
poezia, 6 qershor 2013
Më 6 qershor në Rusi kremtohet tradicionalisht Dita e Pushkinit. Këtë vit mbushen plot 214 vjet që nga dita e lindjes së poetit të madh kryesor kombëtar rus. Çfarë ka qenë, është dhe do të jetë për rusët Aleksandër Pushkini - mbi këtë temë përsiat në intervistën e vet me Radiokompaninë "Zëri i Rusisë" laureati i çmimit “Pushkin”, njëri nga poetët më të njohur bashkëkohorë rusë Eugjeni Rein.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30