×
orkestra, 2010
Forumi studentor ruso-francez do të hapë në Paris Vitin Rusi-Francë. Në të marrin pjesë delegatë nga më shumë se 100 universitete të të dy vendeve. Në kuadrin e forumit do të organizohen tryeza të rrumbullakta kushtuar temave politike, energjetike, ekologjike dhe arsimore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2010
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31