×
Parlamenti Europian, Nëntor 2012
Një duzinë aktivistësh të «Anonymous» me maskat e Guy Fawkes në fytyrë hodhën tri fishekzjarre dhe vendosën tre trëndafila të hënën në mbrëmje në ndërtesën e Parlamentit Europian në Bruksel.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30