×
Parlamenti Europian, 2011
Rezoluta e Parlamentit Evropian, e cila bën thirrje për zhvillimin e zgjedhjeve të reja parlamentare në Rusi, është ligjërisht e pabazuar dhe e papranueshme nga pikëpamja etike dhe morale, thuhet në deklaratën e Këshillit të Federatës ruse.
Parlamenti Europian do të shqyrtojë sot në mbledhjen në Strasburg mundësinë e kontrollit të përkohshëm brenda zones së Shengenit. Kreu i Komisionit Europian Jose Manuel Barroso do të propozojë masa konkrete në këtë drejtim.
Kryetari i Parlamentit Europian Jerzu Buzek do të takohet me përfaqësuesit e opozitë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31