×
Australia, 31 tetor 2013

Ish-agjenti i CIA-s dhe NSA-së amerikane Edward Snowden u përcolli mediave materiale të reja.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
17
19
20
21
23
25
26
27
28
29
30